Sidor

onsdag 10 juli 2013

Betsson

Betsson har gått uruselt i år och tappat över 18% från högsta noteringen i januari till idag. Efter dåliga nyheter om den turkiska spelmarknaden föll Betsson kraftigt 10 maj. Aktien fortsatte ner till 160 innan den vände upp. 19 juni gjordes ett försök att ta sig upp till 180 nivån igen men då tog säljarna kommandot rejält och tryckte ned aktien igen.

Betsson får många köpråd just nu på fundamental basis men tekniskt ser det inte lika ljust ut. Aktien ligger i en negativ trend, MA200 har även börjat falla. På månadsdiagrammet kan vi se att en dubbeltopp har bildats vilket kan tyda på att den fina uppgång som Betsson har sett under några år är över.

Just nu är 173 ett motstånd som aktien har kämpat med under ett par veckor utan att lyckas bryta och nu under sommaren med dess låga likviditet så är det extra jobbigt att bryta motstånd. Jag tror att det är mer sannolikt att aktien gör en ny resa söder ut och till en början testar 160 igen, skulle det stödet brytas finns nästa vid 150. Om aktien bryter även 150 nivån så blir dubbeltoppen komplett och Betsson riskerar att fall ner 110.

Betsson ligger i en negativ trend och sannolikheten att den fortsätter ner är större än att den vänder upp
Betsson dag

En dubbeltop i Betsson gör att aktien aktien kan falla så långt som till 110
Betsson månad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar