Sidor

måndag 22 april 2013

Uppföljning av Astra, HM, Boliden, Skistar och Avanza


AstraZeneca

AstraZeneca fortsätter upp efter utbrottet ur sin flagg förra veckan. Aktien ser stark ut eftersom utbrottet skedde under ökande volym och att den fortsätter stiga. Det finns inga egentliga motståndsnivåer för Astra förrän vid 370.

H&M

H&M som handlats i en sidgående trend under en lång tid såg ett tag ut att kollapsa förra veckan men handlas upp nu på måndagen och befinner sig återigen över stödnivån vid 227. Tydligt att ser värde i aktien vid nivåer ner mot 224. Det ska bli spännande att se om aktien kan ta fart upp mot den övre delen av den sidgående kanalen vid 236 eller till och med göra ett försök mot årshögsta vid 240.

Boliden

Boliden som gjorde ett försök till att bryta sin nedåtgående trend 9-10 april har åter fallit och noterat nya bottenrekord för året. Det finns en hel del stöd kring 87 – 95. 87 kronor är 2012 års lägsta kurs och bör vara ett starkt stöd.

Skistar

Skistar föll tillbaka i fredags men lyckades inte gå så lågt som stödet vid 72,75. Det som ett tag såg ganska bra ut för aktien förra veckan då köparna handlade upp aktien till 75 ser nu mindre ljust ut. Aktien har stöd runt 73 men skulle detta brytas kan det bli ett test av 65 som är förra årets botten notering.

Avanza

Avanza handlades ner till 135 nu på måndagsmorgon för att omedelbart komma tillbaka till 140. Volymen är dessutom ganska stor för att vara så här tidigt på förmiddagen så det är tydligt att något är på gång i aktien. Håller noga koll på Avanza ett tag framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar